Genealogie Schoots

Foto van Corry Schoots
De publicatie Genealogie Schoots is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 8.871 personen. Vanwege privacy zijn 326 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 8 oktober 2023.


Op deze site vindt u informatie over een familie Schoots. De stamhouder van deze tak is Derck Schoots. Daarnaast vindt u nog andere genealogische informatie. O.a. van de familienamen Tweeboom, van Malsen, Bijl, Gremmen, Spierings, van Wolferen, Zondag, Meijer, Hamers, Knops, van de Ven, Scholts, Kitslaar.

Indien u correcties of aanvullingen hebt dan zijn die meer dan welkom.

Ook zou ik graag in het bezit komen van materiaal die de kale data van deze genealogie een gezicht kunnen geven.

Als u scans van foto's, bidprentjes, advertenties, grafstenen of andere interessante informatie hebt en die met mij zou willen delen dan zou ik daar zeer blij mee zijn. Die informatie kan ik voor persoonlijk gebruik archiveren of als u wilt publiceren bij deze genealogie.

Bij voorbaat dank voor uw interesse en uw eventuele reacties.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van Corry Schoots
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!