Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 150:

Willem Lodewijk Langenberg en Hanna Kappers zijn getrouwd op 4 december 1885 in Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Marinus Johannes van der Heiden en Geertruida ten Holt zijn getrouwd op 20 februari 1886 in Hummelo en Keppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hummelo en Keppel » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Frederik Johan George Carsjens is overleden op 18 juli 1886 te Ruurlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ruurlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Albertus Wijdeveld is geboren op 17 augustus 1887 te Bergh. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bergh » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hendrik Dirk van Moorselaar is geboren op 2 mei 1890 te Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hendrik ten Broeke is geboren op 24 april 1892 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Adriana Alberdina Garritsen is geboren op 26 mei 1892 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Derk Johan Sikkink en Sophia Hendrika Querreveld zijn getrouwd op 30 augustus 1892 in Ambt Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ambt Doetinchem » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Anna Henriëtte van Ditzhuijzen is geboren op 28 september 1892 te Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Geertruida Gezina Bomans is geboren op 10 december 1892 te Ruurlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ruurlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.