Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 150:

Elsken Donderwinkel is geboren op 12 november 1867 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Roelof Bouman en Harmina Hagens zijn getrouwd op 20 november 1868 in Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Janna Geertruid Kemink is overleden op 9 december 1869 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Dirk Johan Petrie is geboren op 8 september 1870 te Bergh. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bergh » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Fredrik Johan Lammers is geboren op 10 december 1870 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Willem Arnold Meerdink is geboren op 5 januari 1871 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Derk Johan Sikkink is geboren op 31 januari 1871 te Hummelo en Keppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hummelo en Keppel » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Floris Jacobus Teger is geboren op 6 mei 1871 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Ebart Rekswinkel is geboren op 3 november 1874 te Hummelo en Keppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hummelo en Keppel » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johannes Franciscus Hendrikus Laoût is geboren op 10 november 1875 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.