Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 150:

Theodora Johanna Putman is geboren op 14 november 1875 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Godfrieda Charlotte van Boetzelaer is geboren op 11 juli 1877 te Hummelo en Keppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hummelo en Keppel » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Jan Jacobus van Asch van Wijck en Mathilde Caroline Brants zijn getrouwd op 19 juli 1877 in Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Johanna Aleida Aalbers is geboren op 28 augustus 1878 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Cornelus van den Brink is geboren op 2 december 1878 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Cornelia van Bleek is geboren op 25 augustus 1879 te Stad Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Stad Doetinchem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Jan Willem Nijenhuis is geboren op 11 februari 1880 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Gerrit Jan ten Brinke en Theodora Jetta Otten zijn getrouwd op 16 juli 1880 in Ambt Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ambt Doetinchem » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Gesiena Berendina ten Dolle is geboren op 10 augustus 1883 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Alberta Hendrika Maria Vet is geboren op 6 september 1884 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.