Stamboom Schook

Foto van Wim Schook
De publicatie Stamboom Schook is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 8.054 personen. Vanwege privacy zijn 362 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 11 maart 2024.


Voor de hulp bij mijn zoektocht naar mijn voorouders SCHOOK (SCHOOCK) ben ik veel dank verschuldigd aan een groot aantal mede-genealogen die via genealogieonline mij verder hebben geholpen.

Via Facebook heb ik heel veel naamgenoten gevonden in de Verenigde Staten. Ik zoek nog naar de link met alle Nedrlandse naamdragers, wie was de eerste Schook die naar de VS emigreerde?

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!