genealogieonline

Stamboom Zonneveld en Sonnevelt

Foto van Ruud Zonneveld

De publicatie Stamboom Zonneveld en Sonnevelt is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 20.312 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 2.188 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


De Stamboom Zonneveld en Sonnevelt bevat 22455 personen verdeeld over 620 takken S/Zonneveld/t/dt die mogelijk familie van elkaar kunnen zijn. Ik vermoed echter dat niet alle takken aan elkaar verwant zijn. Met deze stamboom probeer ik alle naamdragers S/Zonneveld/t/dt in kaart te brengen. Aanvullingen zijn daarom altijd welkom. Indien de gegevens afkomstig zijn uit DTB-registers en/of BS-registers heb ik de bronvermelding niet opgenomen.

Om het zoeken wat te vereenvoudigen heb ik één fictieve stamvader "Startpunt" gekozen. Vanuit dit Startpunt zijn er 44 fictieve stamvaders door mij bedacht, die allen de begin periode van de betreffende tak S/Zonneveld/t/dt aangeven. De 44 fictieve stamvaders zijn de "vaders" van de 620 takken S/Zonneveld/t/dt. De stamvaders zijn gegroepeerd in drie groepen stamvaders: stamvaders voor 1811, stamvaders Zonneveld/t/dt na 1811 en stamvaders Sonneveld/t/dt na 1811. Onder stamvader overig komen personen voor die soms met de achternaam (van) S-Zonneveld-t-dt werden aangeduid, maar bij nader onderzoek toch een andere familienaam bezaten. Vermoedelijk zal het aantal van 620 takken na verder onderzoek kunnen worden teruggebracht tot een veel lager aantal.

De gegevens zijn ingevoerd via een gedcomfile vanuit HazaData, hierdoor zijn niet alle gegevens goed overgekomen. Bijvoorbeeld de bijzondere tekens kloppen niet altijd en patroniem wordt als eerste achternaam genoemd. In sommige gevallen is de vader/moeder-kindrelatie niet zeker. Genealogieonline kent helaas niet zoals HazaData wel kent de aanduiding "mogelijk of waarschijnlijk kind van". Houdt hier rekening mee als u deze gegevens overneemt.

Van een aantal mensen weet ik dat zij op een bepaalde datum nog in leven zijn. Genealogieonline kent niet de vermelding “in leven op”, om dit te ondervangen heb ik gekozen voor de vermelding “overleden na"; ter verduidelijking de vermelding " overleden na" betekent dus niet dat de betreffende persoon overleden is.

 


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


VerhalenVandaag in het verleden


Andere publicaties van Ruud Zonneveld

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Ruud Zonneveld

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!