Kwartierstaat Ruud Zonneveld (deel 3)

Foto van Ruud Zonneveld
De publicatie Kwartierstaat Ruud Zonneveld (deel 3) is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 889 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 4 februari 2022.


De kwartierstaat Ruud Zonneveld (deel 3) bevat 889 personen en heeft uitgaande van mijn kinderen Erik en Ellen 127 voorouders van vaderszijde. Naast deel 3 staan deel 1 en deel 2 van de kwartierstaat  (beginnend met kwartiernummer 02, respectievelijk 11) ook op de site 

Indien de gegevens afkomstig zijn uit DTB-registers en/of BS-registers heb ik de bronvermelding niet opgenomen.

De gegevens zijn ingevoerd via een gedcomfile vanuit HazaData, hierdoor zijn niet alle gegevens goed overgekomen. Bijvoorbeeld de bijzondere tekens kloppen niet altijd en patroniem wordt als eerste achternaam genoemd. In sommige gevallen is de vader/moeder-kindrelatie niet zeker. Genealogieonline kent helaas niet zoals HazaData wel kent de aanduiding "mogelijk of waarschijnlijk kind van". Houdt hier rekening mee als u deze gegevens overneemt.

Onder Verhalen is de kwartierstaat in tekstvorm te vinden (hierin is ook aangegeven wanneer de vader/moeder-kindrelatie niet zeker is), zijn de akten toegevoegd waar naar verwezen wordt, en is een verklarende woordenlijst met gebruikte afkortingen te vinden. Daarnaast is er een Totaaloverzicht opgenomen, waarin ook aanverwanten vermeld worden.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!