genealogieonline

Kwartierstaat Ruud Zonneveld

Foto van ruud zonneveld

De publicatie Kwartierstaat Ruud Zonneveld is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 5.682 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


De kwartierstaat Ruud Zonneveld bevat 5682 personen en heeft uitgaande van mijn kinderen Erik en Ellen 850 voorouders van vaderszijde.

Indien de gegevens afkomstig zijn uit DTB-registers en/of BS-registers heb ik de bronvermelding niet opgenomen.

De gegevens zijn ingevoerd via een gedcomfile vanuit HazaData, hierdoor zijn niet alle gegevens goed overgekomen. Bijvoorbeeld de bijzondere tekens kloppen niet altijd en patroniem wordt als eerste achternaam genoemd. In sommige gevallen is de vader/moeder-kindrelatie niet zeker. Genealogieonline kent helaas niet zoals HazaData wel kent de aanduiding "mogelijk of waarschijnlijk kind van". Houdt hier rekening mee als u deze gegevens overneemt.

Onder Verhalen is de kwartierstaat in tekstvorm te vinden (een bijgewerkte versie wordt spoedig toegevoegd) en zijn de akten toegevoegd waar naar verwezen wordt. 


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


VerhalenVandaag in het verleden


Andere publicaties van ruud zonneveld

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van ruud zonneveldProbeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!