Kwartierstaat Ruud Zonneveld (deel 4)

Foto van Ruud Zonneveld
De publicatie Kwartierstaat Ruud Zonneveld (deel 4) is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.794 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 16 februari 2024.


De kwartierstaat Ruud Zonneveld (deel 4) bevat 2768 personen en heeft uitgaande van mijn kinderen Erik en Ellen 923 voorouders van vaderszijde. Naast deel 4 staan deel 1, deel 2 en deel 3 van de kwartierstaat  (beginnend respectievelijk met kwartiernummer 02, 11 en 33) ook op de site 

Dit deel van de kwartierstaat begint met stamoudgrootmoeder Maria van Cuijck van Meteren (kwartiernummer 23427). De gegevens zijn hoofdzakelijk afkomstig van wikipedia, zo niet dan heb ik de bronvermelding opgenomen. Dit betekent dat ik deze informatie niet zelf heb gevonden, maar heb overgenomen van derden. Hierdoor kan ik niet bevestigen dat de betreffende informatie altijd juist is.

De gegevens zijn ingevoerd via een gedcomfile vanuit HazaData, hierdoor zijn niet alle gegevens goed overgekomen. Bijvoorbeeld de bijzondere tekens kloppen niet altijd en patroniem wordt als eerste achternaam genoemd. In sommige gevallen is de vader/moeder-kindrelatie niet zeker. Genealogieonline kent helaas niet zoals HazaData wel kent de aanduiding "mogelijk of waarschijnlijk kind van". Houdt hier rekening mee als u deze gegevens overneemt.

Onder Verhalen is de kwartierstaat in tekstvorm te vinden (hierin is ook aangegeven wanneer de vader/moeder-kindrelatie niet zeker is), zijn de akten toegevoegd waar naar verwezen wordt, en is een verklarende woordenlijst met gebruikte afkortingen te vinden. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


VerhalenVandaag in het verleden


Andere publicaties van Ruud Zonneveld

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Ruud Zonneveld

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!