Kwartierstaat Lucia Kamphuis

Foto van Ruud Zonneveld
De publicatie Kwartierstaat Lucia Kamphuis is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 6.190 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 9 februari 2018.


De kwartierstaat Lucia Kamphuis bevat 6190 personen en heeft uitgaande van mijn kinderen Erik en Ellen 1113 voorouders van moederszijde.

Indien de gegevens afkomstig zijn uit DTB-registers en/of BS-registers heb ik de bronvermelding niet opgenomen.

De gegevens zijn ingevoerd via een gedcomfile vanuit HazaData, hierdoor zijn niet alle gegevens goed overgekomen. Bijvoorbeeld de bijzondere tekens kloppen niet altijd en patroniem wordt als eerste achternaam genoemd. In sommige gevallen is de vader/moeder-kindrelatie niet zeker. Genealogieonline kent helaas niet zoals HazaData wel kent de aanduiding "mogelijk of waarschijnlijk kind van". Houdt hier rekening mee als u deze gegevens overneemt.

Onder Verhalen is de kwartierstaat in tekstvorm te vinden (bijzondere tekens worden hierin juist aangegeven; ook niet zekere vader/moeder-kindrelatie worden als dusdanig aangegeven) en zijn de akten toegevoegd waar naar verwezen wordt. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


VerhalenVandaag in het verleden


Andere publicaties van Ruud Zonneveld

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Ruud Zonneveld

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!