genealogieonline

Stamboom Stroo Van der Leeuw

Foto van Frans Stroo

De publicatie Stamboom Stroo Van der Leeuw is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 11.569 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 150 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


De stambomen op deze site betreffen mijn vier voorouderlijke takken. Twee van elke ouder. Van mijn vaders kant Stroo en Kroon en van de kant van mijn moeder van der Leeuw en Koolen (Coolen).

Veel van de gegevens het ik via internet verzameld van de stambomen Stroo van P.C. Stroo, van der Leeuw van J.W. van der Leeuw en Kroon van mijn achter-nichten Ems Zuidgeest en Ineke Kroon. Zij hebben al veel uitgezocht betreffende respectievelijk Stroo, van der Leeuw en Kroon. De gegevens over Koolen (voor ca 1750 Coolen) zijn overwegend van eigen hand.

Na de start van deze stamboom in augustis 2018, is in september van dat jaar de site bijgewerkt met foto´s, documenten en feiten van (verre) familieleden. De foto's komen voor het grootste deel uit de boedel van mijn vader Florus J. Stroo, die op zijn beurt veel foto's van zijn moeder Maria Kroon heeft geërfd. Daarna zijn weer personen - in eerste instantie directe bloedverwanten -  toegevoegd.

In februari 2019 zijn vrijwel alle, mij via internet bekende, gegevens van de tak Van der Leeuw ingevoerd. Begin mei volgde de Kroon tak. In die tak bevind zich tevens de persoon met het vroegst bekend geboortejaar. Diedkare van Egypte, geboren voor 1769 BC. (Gegevens uit de Stamboom Roodenburg)

Onderaan deze pagina leiden de startpunten direct naar mijn ouders. Nog iets lager staat onder het kopje verhalen een link naar de aanloop tot de stamboom Stroo - Van der Leeuw. Daar weer onder vindt u zoekplaatjes. Hier staan foto´s waarvan niet bekend is wie er op staan en waarover ik graag mee zou willen weten.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie

  • Bekijk de pagina over Maria Klazina van der Leeuw (moeder van de auteur)
  • Bekijk de pagina over Florus Jacobus Stroo (vader van de auteur)

VerhalenVandaag in het verleden
Terug naar de voorpagina

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!