genealogieonline

Stamboom Lycklama a Nijeholt

Foto van Peter van Bennekom

De publicatie Stamboom Lycklama a Nijeholt is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 926 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 522 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze stamboom is gemaakt met behulp van een aantal documenten die beschikbaar waren:

* Stamboom onderzoek vanuit Californië in de USA. Gedateerd januari 1984.
Deze stamboom is gemaakt door Heinz Lycklama a Nijeholt.

* Stamboom onderzoek gemaakt door dezelfde persoon als hierboven, maar aangepast. Gedateerd augustus 1985.

* Stamboom onderzoek van een onbekend persoon. In deze stamboom wordt de adellijke tak van Lycklama a Nijeholt beschreven.
Bovenaan het document staat beschreven: BUREAU VOOR HERALDISCHE DOCUMENTATIE.

* Het grootste deel van de stamboom is overgenomen uit het Genealogysk Jierboek 1998. Hierin wordt de tak Wonseradeel beschreven van de familie Lycklama a Nijeholt.

Tijdens het invoeren van alle data en de controles via Genlias zijn een aantal fouten aan het licht gekomen. Deze zijn gecorrigeerd. Ook is er hulp geweest van diverse mensen die de stamboom bekeken hebben en een reactie toegestuurd hebben. Al deze op- en aanmerkingen zijn verwerkt, waarvoor dank.

Een groot deel van de stamboom is vergeleken met de stamboom van Cees van den Berg die hier op genealogieonline te vinden is onder: http://www.stamboomgids.nl/bezoek/15448 Een deel van de stamboom is ook terug te vinden op deze website: http://www.tjittes-kerkhofstamboom.nl/


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!