genealogieonline

Stamboom Lycklama a Nijeholt

Bild von Peter van Bennekom

Die Veröffentlichung Stamboom Lycklama a Nijeholt wurde zusammengestellt von (nimm Kontakt auf). Die Datensammlung umfasst 896 Personen, wegen Datenschutz werden die Daten von 502 Personen nicht angezeigt. Mehr statistische Informationen (wie beispielsweise die Anzahl und die Spreizung genealogischer Ereignisse) über diese Publikation finden sie auf der Seite Statistik. Eine Liste mit verwendeten Quellen finden Sie auf der Seite Quellen.


Deze stamboom is gemaakt met behulp van een aantal documenten die beschikbaar waren:

* Stamboom onderzoek vanuit Californië in de USA. Gedateerd januari 1984.
Deze stamboom is gemaakt door Heinz Lycklama a Nijeholt.

* Stamboom onderzoek gemaakt door dezelfde persoon als hierboven, maar aangepast. Gedateerd augustus 1985.

* Stamboom onderzoek van een onbekend persoon. In deze stamboom wordt de adellijke tak van Lycklama a Nijeholt beschreven.
Bovenaan het document staat beschreven: BUREAU VOOR HERALDISCHE DOCUMENTATIE.

* Het grootste deel van de stamboom is overgenomen uit het Genealogysk Jierboek 1998. Hierin wordt de tak Wonseradeel beschreven van de familie Lycklama a Nijeholt.

Tijdens het invoeren van alle data en de controles via Genlias zijn een aantal fouten aan het licht gekomen. Deze zijn gecorrigeerd. Ook is er hulp geweest van diverse mensen die de stamboom bekeken hebben en een reactie toegestuurd hebben. Al deze op- en aanmerkingen zijn verwerkt, waarvoor dank.

Een groot deel van de stamboom is vergeleken met de stamboom van Cees van den Berg die hier op genealogieonline te vinden is onder: http://www.stamboomgids.nl/bezoek/15448 Een deel van de stamboom is ook terug te vinden op deze website: http://www.tjittes-kerkhofstamboom.nl/


Index der Familiennamen


Startpunkt in dieser PublikationHeute in der VergangenheitTesten Sie diesen Service unverbindlich

über 6000 Genealogen
sind bereits dabei!