genealogieonline

Stamboom Lycklama a Nijeholt

Photo de Peter van Bennekom

La publication Stamboom Lycklama a Nijeholt est composée par (contactez). L'ensemble de données se compose de 896 personnes , pour cause de vie privée les détails de 502 personnes ne sont pas publiés. On peut trouver plus d'informations sur la publication (comme nombre et étalement d'événements généalogiques) à la page sous statistiques. Vous trouverez la liste des sources utilisés à la page sources.


Deze stamboom is gemaakt met behulp van een aantal documenten die beschikbaar waren:

* Stamboom onderzoek vanuit Californië in de USA. Gedateerd januari 1984.
Deze stamboom is gemaakt door Heinz Lycklama a Nijeholt.

* Stamboom onderzoek gemaakt door dezelfde persoon als hierboven, maar aangepast. Gedateerd augustus 1985.

* Stamboom onderzoek van een onbekend persoon. In deze stamboom wordt de adellijke tak van Lycklama a Nijeholt beschreven.
Bovenaan het document staat beschreven: BUREAU VOOR HERALDISCHE DOCUMENTATIE.

* Het grootste deel van de stamboom is overgenomen uit het Genealogysk Jierboek 1998. Hierin wordt de tak Wonseradeel beschreven van de familie Lycklama a Nijeholt.

Tijdens het invoeren van alle data en de controles via Genlias zijn een aantal fouten aan het licht gekomen. Deze zijn gecorrigeerd. Ook is er hulp geweest van diverse mensen die de stamboom bekeken hebben en een reactie toegestuurd hebben. Al deze op- en aanmerkingen zijn verwerkt, waarvoor dank.

Een groot deel van de stamboom is vergeleken met de stamboom van Cees van den Berg die hier op genealogieonline te vinden is onder: http://www.stamboomgids.nl/bezoek/15448 Een deel van de stamboom is ook terug te vinden op deze website: http://www.tjittes-kerkhofstamboom.nl/


Index de noms de famille


Point de départ de cette publicationAujourd'hui dans le passéEssayez ce service sans engagement

plus de 6000 des génealogistes
vous précédée!