Stamboom I.D.M. de Vries » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.031 - 1.035 van 1.035:

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sijke Lolkema (overleden in 1966), een kind van Jan Lolkes Lolkema en Grietje Koenes Lolkema, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Froukje Lolkema

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lipkje Krikke (overleden in 1967), een kind van Wieger Harmens Krikke en Hinke Sietzes Van Seyen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Roelofke Lolkema (overleden in 1967), een kind van Jan Lolkes Lolkema en Grietje Koenes Lolkema, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Froukje Lolkema

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermanus Martinus Boer (overleden in 1968), een kind van Louwrens Boer en Elisabeth Kras, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief RK Friesland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Vronie Sikkes (overleden in 1971), een kind van Hielke Sikkes en Antje Jongstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.