Stamboom I.D.M. de Vries » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.021 - 1.030 van 1.035:

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wietske van der Duim (overleden in 1962), een kind van Gerrit Van der Duim en Gepke Kalsbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Feije Punter (overleden in 1962), een kind van Jan Sent Punter en Antje Koops, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jelle de Vries (overleden in 1962), een kind van Jacob Geerts de Vries en Trijntje Hendriks de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geert de Vries (overleden in 1963), een kind van Heere Geerts de Vries en Grietje Walstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Roelof Dijkstra (overleden in 1963), een kind van Jan Hendriks Dijkstra en Gatske Jans Heida, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sent Punter (overleden in 1964), een kind van Jan Sent Punter en Antje Koops, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Koopmans (overleden in 1964), een kind van Klaas Willems Koopmans en Mettje Jans Terpstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leonard Jozef Severens (overleden in 1964), een kind van Jan Gerard Severens en Maria Geertruid Quaedvlieg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Barbara Amkreutz (overleden in 1964), een kind van Lodewijk Joseph Amkreutz en Maria Sophia Cremers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Josepha Hubertina Soemers (overleden in 1965), een kind van Jan Willem Soemers en Maria anna Ramakers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.