Stamboom I.D.M. de Vries » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.011 - 1.020 van 1.035:

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Kalsbeek (overleden in 1958), een kind van Bonne Johannes Kalsbeek en Wietske Jogchums van Zwol, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Gepke Kalsbeek

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sietske Brouwer (overleden in 1958), een kind van Lammert Roels Brouwer en Rigtje Wytzes Nijenhuis, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Antje Brouwer

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Elizabeth Severens (overleden in 1958), een kind van Jan Gerard Severens en Maria Geertruid Quaedvlieg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Elizabeth Severens (overleden in 1958), een kind van Jan Gerard Severens en Maria Theresia Quaedvlieg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Gertrud Paulus (overleden in 1958), een kind van Jan Leonard Paulus en Maria Elisabeth Meijs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Koopmans (overleden in 1959), een kind van Klaas Willems Koopmans en Mettje Jans Terpstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje van Dam (overleden in 1960), een kind van Hilbert van Dam en Trijntje IJsbrands De Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje van der Duim (overleden in 1961), een kind van Gerrit Van der Duim en Gepke Kalsbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Koene Lolkema (overleden in 1961), een kind van Jan Lolkes Lolkema en Grietje Koenes Lolkema, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Froukje Lolkema

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hubertina Paulus (overleden in 1961), een kind van Jan Leonard Paulus en Maria Elisabeth Meijs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.