Stamboom I.D.M. de Vries » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.001 - 1.010 van 1.035:

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Pieter Cuijpers (overleden in 1955), een kind van Jan Leonard Cuijpers en Maria Sibilla Hoenen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hubert Debie (overleden in 1956), een kind van Leonard Debie en Maria Josefa Moonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Lataster (overleden in 1956), een kind van Laurens Lataster en Anna Barbara Paffen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Kerkrade gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antoon Moonen (overleden in 1956), een kind van Werner Joseph Moonen en Maria Gertrudis Thomas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antoon Moonen (overleden in 1956), een kind van Werner Joseph Moonen en Maria Gertrudis Thomas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sytske Lolkema (overleden in 1956), een kind van Jan Lolkes Lolkema en Grietje Koenes Lolkema, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Froukje Lolkema

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Hubertina Drooghaag (overleden in 1957), een kind van Joseph Drooghaag en Maria Josepha Penders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Dam (overleden in 1957), een kind van Hilbert van Dam en Trijntje IJsbrands De Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Hubertus Severens (overleden in 1957), een kind van Jan Joseph Severens en Maria Hubertina Isabella Offermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Kerkrade gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Hubertus Severens (overleden in 1957), een kind van Jan Joseph Severens en Maria Hubertina Isabella Offermans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.