Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 1.157:

Susanne Ester Rouet is geboren op 10 oktober 1734 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek Waalse kerk.

Bekijk suggestie

Susanne Ester Rouet is geboren op 10 oktober 1734 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Hendrik Peek is geboren op 10 juli 1736 te Hagestein. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hagestein » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Meerten Bronkhorst en Lijsbeth Willems de Vos zijn getrouwd op 18 mei 1738 in Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Trouwboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Jacobus Peek is geboren op 12 januari 1740 te Hagestein. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hagestein » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Jan Peek is geboren op 23 januari 1742 te Hagestein. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hagestein » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Aaltje Peek is geboren op 6 april 1743 te Hagestein. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hagestein » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Jan de Leeuw is overleden op 7 april 1743 te Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Begraafboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Gerrit de Vos en Maaike de Raad zijn getrouwd op 22 april 1744 in Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Trouwboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Maerrijnus Ververs en Adriana Rietveld zijn getrouwd op 23 december 1745 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.