Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 1.165:

Metje de Leeuw is geboren op 1 augustus 1728 te Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Gijsbert Peek is geboren op 12 augustus 1728 te Hagestein. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hagestein » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Anne Berten is overleden op 4 december 1728 te Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Begraafboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Grietje de Vor is geboren op 2 april 1730 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Grietje de Vor is geboren op 2 april 1730 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek Waalse kerk.

Bekijk suggestie

Grietje de Vor is geboren op 2 april 1730 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Wouter van Dam en Aaltje Aarts zijn getrouwd op 1 september 1730 in Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Trouwboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Cornelis Peek is geboren op 17 maart 1731 te Hagestein. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hagestein » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Petrus Peek is geboren op 18 februari 1734 te Hagestein. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hagestein » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Susanne Ester Rouet is geboren op 10 oktober 1734 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.