genealogieonline

Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 4.149:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Geertruida van den Born (1771-1850) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Geertruida van den Born.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia van Soest (1775-1815) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia van Soest.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Frederik de Ridder (1780-1850) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Frederik de Ridder.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Bernardus Plomp (1789-1878) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Bernardus Plomp.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Bernardus Plomp (1789-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Bernardus Plomp.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jetske Jacobs Schroor (1790-1868) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jetske Jacobs Schroor.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Antje de Vries (1806-1878) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Antje de Vries.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lambertus van Waveren (1807-1864) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lambertus van Waveren.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Albertus Verbrugh (1807-1887) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Albertus Verbrugh.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lambertus van Waveren (1807-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lambertus van Waveren.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.