Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water

Foto van Aad Hoek
De publicatie Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 183.043 personen. Vanwege privacy zijn 57.177 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 12 mei 2024.


Ook van de volgende families zijn veel gegevens opgenomen: Abbing, van Alphen, Ausems, Baauw, Buitenweg, van Buren (Buuren), van der Burg, Burggraaf, van Dijk, van Doorneweerd, van Driel, Grandia, Gugten, Den Hartog, Heijkoop, Hoek, ter Horst, van Houselt, Iterson, Kievit, de Klerk, Koetsveld, Kool, Krabbers, Krijger, de Leeuw, van der Lingen, Lucassen, van der Molen, van Mourik, van Ooijen, van Overbeek, Peek, Rosier, van Scherpenzeel, Sillevis, van Splunder, van Splunter, van Veldhoven, Veldstra, la Verge, Verweij, Vierling, Vlekkert, de Waard, van de Water, van Welie, Winters, van der Woerd, van Zanten (Santen), de Zeeuw, Ziel.
Verder ben ik bezig alle oud inwoners van Beusichem en Zoelmond te verzamelen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!