Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.155:

Cornelis Hendrikzn de Vor en Willemijntje Hendriksdr. Spinhoven zijn getrouwd op 26 april 1721 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek gerecht.

Bekijk suggestie

Cornelis Hendrikzn de Vor en Willemijntje Hendriksdr. Spinhoven zijn getrouwd op 26 april 1721 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Cornelis Hendrikzn de Vor en Willemijntje Hendriksdr. Spinhoven zijn getrouwd op 26 april 1721 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Arie de Leeuw is geboren op 25 mei 1721 te Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Maria de Raad is geboren op 22 juni 1721 te Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Maaike de Raad is geboren op 4 april 1723 te Zijderveld. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zijderveld » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Claas Janszn Veen en Beertje Cornelisdr de Vor zijn getrouwd op 16 mei 1723 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek gerecht.

Bekijk suggestie

Claas Janszn Veen en Beertje Cornelisdr de Vor zijn getrouwd op 16 mei 1723 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Claas Janszn Veen en Beertje Cornelisdr de Vor zijn getrouwd op 16 mei 1723 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Maerrijnus Ververs is geboren op 21 oktober 1723 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.