Stamboom De Klark » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 5.131 - 5.140 van 5.170:

Er is een akte bij Stadsarchief Enschede gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Aleida Hardieck (overleden in 1959), een kind van Derk Hardieck en Aleida Hendrika Lasonder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Egbert Timmermans (overleden in 1959), een kind van Egbert Timmermans en Anna Elizabeth Uri, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Henriette Timmermans (overleden in 1959), een kind van Egbert Timmermans en Anna Elizabeth Uri, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Bouma (overleden in 1959), een kind van Bonne Jans Bouma en Jantje Hendriks Schreur, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Antje Bouma

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Egbert Timmermans (overleden in 1959), een kind van Egbert Timmermans en Uri Anna Elizabeth, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Henriette Timmermans (overleden in 1959), een kind van Egbert Timmermans en Uri Anna Elizabeth, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Gerardus Houtman (overleden in 1959), een kind van Antonij Adolf Houtman en Berendina Koenderink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Andries Bokhoven (overleden in 1959), een kind van Marianus Bokhoven en Adriana Daane, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Antonius Austermann (overleden in 1959), een kind van Bernard Heinrich Austermann en Johanna Wilhelmina Prein, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Loman (overleden in 1959), een kind van Klaas Loman en Jantje Everts, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Albertje Loman

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.