Stamboom De Klark » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 5.161 - 5.170 van 5.170:

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Wielink (overleden in 1961), een kind van Cornelis Wielink en Hilligje Veldman, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Wielink

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Ekkelboom (overleden in 1961), een kind van Hendrik Ekkelboom en Jantje Fokkens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elsje Vorsteveld (overleden in 1962), een kind van Cornelis Vorsteveld en Elisabeth van der Werf, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Tijs Vorsteveld

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje Kleine (overleden in 1962), een kind van Berend Kleine en Reintje Baarslag, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Aaltje Kleine

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schiedam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adam ten Tije (overleden in 1962), een kind van Gerhardus ten Thije en Grietjen Hulshoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Evers (overleden in 1963), een kind van Gerrit Evers en Fredrika Getkate, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bertha Wevers (overleden in 1963), een kind van Bernard Wevers en Hermina Hendrika Nijhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaske Hardieck (overleden in 1963), een kind van Hendrik Juriaan Hardieck en Aaltje Brouwer, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Piebe Hardieck

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albertje Schonewille (overleden in 1965), een kind van Christiaan Schonewille en Catharina Linde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Annigje Profijt (overleden in 1966), een kind van Pieter Profijt en Hilligje Schonewille, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.