Stamboom De Klark » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 5.151 - 5.160 van 5.170:

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Evert Jan Assink (overleden in 1960), een kind van Hendrik Jan Assink en Berendina Hazekamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermina Dalenoort (overleden in 1960), een kind van Engbert Dalenoort en Hermina ter Mors, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina Runhart (overleden in 1960), een kind van Berend Runhart en Geesje Jans Wierbos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Loman (overleden in 1960), een kind van Klaas Loman en Jantje Everts, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Albertje Loman

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietjen ten Thije (overleden in 1960), een kind van Gerhardus ten Thije en Grietjen Hulshoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schiedam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsbrecht Wijnand Meijboom (overleden in 1960), een kind van Cornelis Meijboom en Constantia Antonetta Schmeddes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jentje Stevens (overleden in 1961), een kind van Roelof Stevens en Geertje van der Vecht, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frederik Blokzijl (overleden in 1961), een kind van Jan Blokzijl en Johanna de Jonge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Tjibbe Bruinsma (overleden in 1961), een kind van Karst Bruinsma en Harmke Witvoet, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Geert Bruinsma

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirkje de Jonge (overleden in 1961), een kind van Gerrit de Jonge en Gijsje Mulderij, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Nn de Jonge

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.