Stamboom De Klark » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 5.111 - 5.120 van 5.170:

Er is een akte bij Stadsarchief Enschede gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Jan Schottert (overleden in 1956), een kind van Hermannus Schottert en Maria Berendina Zandvoort, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermina Meulenbelt (overleden in 1956), een kind van Albertus Meulenbelt en Aaltje Boom, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Aleida Prein (overleden in 1956), een kind van Antonius Prein en Grada Maria Raassing, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Carel Wilmink (overleden in 1956), een kind van Gerrit Wilmink en Geertruida Jagers, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Wilmink

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Assink (overleden in 1957), een kind van Hendrik Jan Assink en Berendina Hazekamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bouwe Ekkelboom (overleden in 1957), een kind van Hendrik Ekkelboom en Jantje Fokkens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ernst Averink (overleden in 1957), een kind van Hendrikus Averink en Maria Bonke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerharda Hermina Brinkman (overleden in 1957), een kind van Bernard Brinkman en Christina Reudink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Enschede gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerharda Hermina Brinkman (overleden in 1957), een kind van Bernard Brinkman en Christina Reudink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Enschede gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Assink (overleden in 1957), een kind van Hendrik Jan Assink en Berendina Hazekamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.