genealogieonline

Noordwijkerhout Van Toen (NoVaTo)

Foto van Bert Hogervorst

De publicatie Noordwijkerhout Van Toen (NoVaTo) is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 64.147 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 6 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Dit is verzameling gegevens, samengesteld door Bert Hogervorst voor NoVaTo, de historische vereninging van Noordwijkerhout. Bert is de schrijver van een twintigtal familieboeken met genealogische gegevens van, voornamelijk Noordwijkerhoutse, families. Daarnaast zijn de gegevens van de Burgelijke Stand van Noordwijkerhout opgenomen. Uit privacy overwegingen zijn alleen de gegevens van personen, geboren vóór 1918 opgenomen. Bronnen zijn niet vermeld.

In incedentele gevallen zijn er aannames van familieverbanden gemaakt die (nog) niet bewezen zijn. In alle gevallen worden gefundeerde correctie op prijs gesteld.

NoVaTo heeft nog steeds een aantal familieboeken te koop. De familie Ho(o)gervorst deel II en deel III, Dui(j)venvoorde(n) deel I en deel II, Warmerdam uit de Bollenstreek, familie van Duijn tot Duin uit de Bollenstreek, Bouwmeester, Geerlings van Manus tot Manus, van Kampen van Bloemendaal naar Bollenstreek en van Kipping(h) tot Kipping. Ook het overzicht van de BS van Noordwijkerhout en De Zilk is nog beschikbaar. Aanvragen voor deze boeken bij novato@online.nl.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!