genealogieonline

Noordwijkerhout Van Toen (NoVaTo)

Photo de Bert Hogervorst

La publication Noordwijkerhout Van Toen (NoVaTo) est composée par (contacter l'auteur). L'ensemble de données se compose de 58 116 personnes , pour cause de vie privée les détails de 6 037 personnes ne sont pas publiés. On peut trouver plus d'informations sur la publication (comme nombre et étalement d'événements généalogiques) à la page sous statistiques.


Dit is verzameling gegevens, samengesteld door Bert Hogervorst voor NoVaTo, de historische vereninging van Noordwijkerhout. Bert is de schrijver van een twintigtal familieboeken met genealogische gegevens van, voornamelijk Noordwijkerhoutse, families. Daarnaast zijn de gegevens van de Burgelijke Stand van Noordwijkerhout opgenomen. Uit privacy overwegingen zijn alleen de gegevens van personen, geboren vóór 1918 opgenomen. Bronnen zijn niet vermeld.

In incedentele gevallen zijn er aannames van familieverbanden gemaakt die (nog) niet bewezen zijn. In alle gevallen worden gefundeerde correctie op prijs gesteld.

NoVaTo heeft nog steeds een aantal familieboeken te koop. De familie Ho(o)gervorst deel II en deel III, Dui(j)venvoorde(n) deel I en deel II, Warmerdam uit de Bollenstreek, familie van Duijn tot Duin uit de Bollenstreek, Bouwmeester, Geerlings van Manus tot Manus, van Kampen van Bloemendaal naar Bollenstreek en van Kipping(h) tot Kipping. Ook het overzicht van de BS van Noordwijkerhout en De Zilk is nog beschikbaar. Aanvragen voor deze boeken bij novato@online.nl.


Index de noms de famille
Aujourd'hui dans le passéEssayez ce service sans engagement

plus de 6000 des génealogistes
vous précédée!