genealogieonline

Noordwijkerhout Van Toen (NoVaTo)

Bild von Bert Hogervorst

Die Veröffentlichung Noordwijkerhout Van Toen (NoVaTo) wurde zusammengestellt von (nimm Kontakt auf). Die Datensammlung umfasst 58.116 Personen, wegen Datenschutz werden die Daten von 6.037 Personen nicht angezeigt. Mehr statistische Informationen (wie beispielsweise die Anzahl und die Spreizung genealogischer Ereignisse) über diese Publikation finden sie auf der Seite Statistik.


Dit is verzameling gegevens, samengesteld door Bert Hogervorst voor NoVaTo, de historische vereninging van Noordwijkerhout. Bert is de schrijver van een twintigtal familieboeken met genealogische gegevens van, voornamelijk Noordwijkerhoutse, families. Daarnaast zijn de gegevens van de Burgelijke Stand van Noordwijkerhout opgenomen. Uit privacy overwegingen zijn alleen de gegevens van personen, geboren vóór 1918 opgenomen. Bronnen zijn niet vermeld.

In incedentele gevallen zijn er aannames van familieverbanden gemaakt die (nog) niet bewezen zijn. In alle gevallen worden gefundeerde correctie op prijs gesteld.

NoVaTo heeft nog steeds een aantal familieboeken te koop. De familie Ho(o)gervorst deel II en deel III, Dui(j)venvoorde(n) deel I en deel II, Warmerdam uit de Bollenstreek, familie van Duijn tot Duin uit de Bollenstreek, Bouwmeester, Geerlings van Manus tot Manus, van Kampen van Bloemendaal naar Bollenstreek en van Kipping(h) tot Kipping. Ook het overzicht van de BS van Noordwijkerhout en De Zilk is nog beschikbaar. Aanvragen voor deze boeken bij novato@online.nl.


Index der Familiennamen
Heute in der VergangenheitTesten Sie diesen Service unverbindlich

über 6000 Genealogen
sind bereits dabei!