Het Y-DNA van Gerrit ten Cate uit Borne (±1540 - ±1600)

Foto van W.F.H. Naudin ten Cate
De publicatie Het Y-DNA van Gerrit ten Cate uit Borne (±1540 - ±1600) is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 936 personen. Vanwege privacy zijn 218 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 6 januari 2023.


In deze naamgenealogie van de tak Almelo van Gerrit ten Cate uit Borne (±1540 - ±1600) zouden alle nakomelingen in mannelijke lijn (vrijwel) hetzelfde Y-DNA moeten hebben. Dat geldt ook voor hun nog levende zoons en kleinzoons, die niet zijn opgenomen in deze genealogie, omdat gegevens van levende personen zonder de uitdrukkelijke toestemming van de personen zelf niet gepubliceerd mogen worden in verband met de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Het Y-DNA resultaat van een van de nakomelingen in mannelijke lijn is bijgevoegd (zie bij "Verhalen"). Dit zou dus ook Y-DNA van Gerrit ten Cate uit Borne moeten zijn.

Met dank aan Hans ten Cate en Carol Battin-Tencate.

Welke Ten Cate laat zijn Y-DNA bepalen ter controle van de stamboom? Voor informatie zie: www.familytreedna.com.

Graag correcties en aanvullingen doorgeven.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


VerhalenVandaag in het verleden


Andere publicaties van W.F.H. Naudin ten Cate

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van W.F.H. Naudin ten Cate

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!