genealogieonline

Kwartierstaat van Jeanne Reuten

Foto van W.F.H. Naudin ten Cate

De publicatie Kwartierstaat van Jeanne Reuten is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 669 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Dit zijn de voorouders van Jeanne Reuten, de partner van mijn oudste kleinzoon.

Gegevens van levende personen mogen zonder de uitdrukkelijke toestemming van de personen zelf niet gepubliceerd worden in verband met de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). De personen die nog in leven zijn hebben zelf uitdrukkelijk toestemming gegeven voor publicatie.

Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van gegevens, die door anderen stamboomonderzoekers gevonden zijn, maar steeds met bronvermelding. Het staat iedereen vrij om gegevens uit deze kwartierstaat  over te nemen, maar dan graag met de originele bronvermelding of met de bronvermelding: Naudin ten Cate.

Met dank aan de heer A.A.J.M. Konsten, die gegevens van een kwartierstaat Konsten/Consten  beschikbaar heeft gesteld en aan Martin Jongkoen, die via Stamboom  Forum heeft meegeholpen met het verhaal over de achternaam Reuten.

Graag correcties en aanvullingen aan mij doorgeven.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!