Kwartierstaat van ir. W.F.H. Naudin ten Cate

Foto van W.F.H. Naudin ten Cate
De publicatie Kwartierstaat van ir. W.F.H. Naudin ten Cate is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.496 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 10 juli 2024.


In deze kwartierstaat staan voor zover bekend alle voorouders van mijzelf  (t/m Karel de Groote). De beide kwartierstaten van mijn ouders, mr. Cornelis Albert Othmar Naudin ten Cate (1911-1980) en Clara van Rijckevorsel (1912-1985) zijn gecombineerd en daarna verwijderd.

Graag correcties en aanvullingen doorgeven.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


VerhalenVandaag in het verleden


Andere publicaties van W.F.H. Naudin ten Cate

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van W.F.H. Naudin ten Cate

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!