Kwartierstaat Eugenius Hendrikus Johannes Oostveen

Foto van W.F.H. Naudin ten Cate
De publicatie Kwartierstaat Eugenius Hendrikus Johannes Oostveen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 681 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 20 februari 2024.


In deze kwartierstaat staan alle mij bekende voorouders van mijn schoonzoon Eugenius Hendrikus Johannes (Eugène) Oostveen.

Gegevens van levende personen mogen zonder de uitdrukkelijke toestemming van de personen zelf niet gepubliceerd worden in verband met de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Enkele personen die nog in leven zijn hebben zelf toestemming gegeven voor publicatie. Andere nog levende personen zijn dus weggelaten.

Graag correcties en aanvullingen aan mij doorgeven.

Met dank aan Chris Werensteijn, Gerard Mutter (stamboom De Duffelt), Gert-Jan Peek (stamboom Peek) en anderen die hieraan hebben bijgedragen.

Ook heb ik dankbaar gebruik gemaakt van Karel de Grote reeks 72 (Guido van Benthem) en reeks 198 (Gerard Lemmens).

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


VerhalenVandaag in het verleden


Andere publicaties van W.F.H. Naudin ten Cate

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van W.F.H. Naudin ten Cate

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!