Kwartierstaat Ruud Jongen

Foto van Jan van Hoek
De publicatie Kwartierstaat Ruud Jongen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 232 personen. Vanwege privacy zijn 1 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 18 februari 2018.


Ruud Jongen (1938-2009) is een vriend, oud-collega en mede-genealoog van de auteur Jan van Hoek. Ruud heeft zelf al zijn kwartierstaat gepubliceerd bij de NGV Afd. Hollands Noorderkwartier; kwartierstaten deel. Deze kwartierstaat is nog steeds te raadplegen (blz 91 t/m 94) op www.ngv.nl/www.HNK/kwstatenboeken/kwstat-afl-5.pdf. Deze publicatie is bedoeld om aan de publicatie van Ruud zelf nieuwe gegevens en documenten toe te voegen.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


Andere publicaties van Jan van Hoek

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Jan van Hoek
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!