Familie van Hoek - Barten

Foto van Jan van Hoek

De publicatie Familie van Hoek - Barten is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 30.909 personen. Vanwege privacy zijn 1.993 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Op deze site heb ik recent op een collega-publicatie een verbinding gevonden tussen mijn voorouders en Karel de Grote; en in dezelfde tijd hetzelfde van een familielid. Op de site Karel de Grote wordt gewaarschuwd voor elke overname van welke publicatie dan ook. Ik heb tot nog toe ook met behulp van de dvd van het NGV (Middeleeuws Vlechtwerk uit 2011) geen bevestiging kunnen krijgen voor de gevonden verbindingen. Omdat ik hoop dat mogelijk andere hobby genealogen die bevestiging misschien wel hebben of kunnen vinden, heb ik de gevonden gegevens wel (met bronvermelding) op mijn publicatie geplaatst. DAARBIJ MOET U DEZE GEGEVENS WEL MET DE NODIGE TWIJFEL LEZEN EN GEBRUIKEN!!!

Laatste update: 17-11-2022

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Jan van Hoek

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Jan van Hoek

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!