genealogieonline

Familie Diemel - van der Wal

Foto van Jan van Hoek

De publicatie Familie Diemel - van der Wal is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 445 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Toen ik met de kwartierstaten en stambomen van mijn kleinkinderen bezig was, kwam ik in de Bollenstreek de naam Diemel tegen. Bij de Familienamen van het CBG zag ik al snel dat deze naam niet vaak meer in Nederland voorkomt. In 2007 waren er precies 371 inwoners met deze familienaam. Al lezende moest ik denken aan mijn oud-collega officier met deze naam, met wie ik in de jaren 1968-1971 in Breda heb gestudeerd. Als fanatiek hobby-genealoog wilde ik direct een kwartierstaat van hem zien te maken. Bij contact met hem bleek al snel, dat met name de familie Diemel diepgaand was onderzocht door Wim Diemel en was gepubliceerd op de mooie site: www.diemelstamboom.nl. Omdat dit een genealogie betreft, was er nog volop ruimte voor het maken van kwartierstaten. Zie hier deze publicatie.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Jan van Hoek

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Jan van Hoek

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!