genealogieonline

Kwartierstaat Rien Geutjes

Foto van Jan van Hoek

De publicatie Kwartierstaat Rien Geutjes is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 669 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


De naam Geutjes komt niet zo vaak in Nederland voor. Toen ik deze naam dan ook bij mijn familieonderzoek tegenkwam, moest ik gelijk denken aan generaal-majoor Marinus Wilhelmus (Rien) Geutjes. De veel te jong overleden Rien Geutjes was vroeger mijn commanderend en collega officier bij de Koninklijke Luchtmacht. We hebben tijdens onze carrières in verschillende periodes intense functionele en ook sociale contacten gehad, waarop ik met plezier en tevredenheid terugkijk. Als fanatiek genealoog zal het daarom alleszins begrijpelijk zijn, dat ik nieuwsgierig was naar de voorouders van Rien en naar de families van zijn vader en moeder. Vandaar deze bijdrage in deze publicatie bij ‘genealogieonline.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!