Kwartierstaat Canté - Hubert van Blijenburgh

Foto van Frits Derksen
De publicatie Kwartierstaat Canté - Hubert van Blijenburgh is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 951 personen. Vanwege privacy zijn 40 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 7 september 2022.


De kwartierstaat Canté - Hubert van Blijenburgh bevat veel gegevens over de voorouders van Louis Frédéric Canté en Henriëtta Hubert van Blijenburgh. De voorouderlijke families zijn niet compleet uitgewerkt, maar vormen een goede basis voor verder onderzoek. Onder de voorouders van Henriëtta Hubert van Blijenburgh bevinden zich predikanten en veel lokale bestuurders van het patriciaat uit de regio Overijssel waar veel informatie over te vinden is. Ook is er een relatie met het roemrijke geslacht Van Brederode.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


Andere publicaties van Frits Derksen
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!