Genealogie Van Doorn uit Dordrecht

Foto van LvH
De publicatie Genealogie Van Doorn uit Dordrecht is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.574 personen. Vanwege privacy zijn 245 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 29 januari 2023.


Hermanis van Doorn en Margarieta Laurensen zijn rond 1635 geboren, onbekend is waar. 4 juni 1659 lieten zij in Dordrecht hun dochter Margarieta dopen. Daarna zijn ze naar Den Bosch vertrokken, en lieten daar 4 kinderen dopen: Dirck in 1661, Maria in 1663, Johannes in 1665 en nogmaals Johannes in 1668, doopgetuigen in Den Bosch waren Dirck van Dooren, Catharina Laurant, Maria Lurant, Peter van Es en Belia van Doorn. Dirck van Dooren is waarschijnlijk de vader van Hermanis. Catharina Laurant en Maria Lurant zijn waarschijnlijk zussen van Margarieta Laurensen. Het spoor naar deze voorouders begint dus in 1659 in Dordrecht en wordt vervolgd in Den Bosch. De familie Van Doorn keerde weer terug naar Dordrecht, want zoon Johannes trouwde in 1693 met Catrijna Meesters, Johannes werd daarbij geassisteert met zijn moeder: Margarieta Laurensen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van LvH

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van LvH

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!