Genealogie Naessens, Kint, Versele, Gaytant

Foto van Christiaan Naessens
De publicatie Genealogie Naessens, Kint, Versele, Gaytant is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 15.245 personen. Vanwege privacy zijn 708 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 18 januari 2024.


Ouders en recente voorouders waren rasechte Waregemnaren. De oorsprong van mijn familie Naessens is van Nieuwenhove bij Waregem, meer bepaald: de Spitaalstraat. Eén van de oudste vermeldingen van de Heerlijkheid van Sint-Jans (bezittingen van de Orde van Malta) dateert van 1370. De voorouders waren in eerste instantie landbouwers, daarna werden het thuiswevers, en later waren de meesten werkzaam in de bouw (metser, timmerman, elektrieker) Ook de voorouders langs mijn moeders zijde waren rasechte Waregemnaren: de familie KINT. Raar maar waar: onze opzoekingen brachten ons bij de adel, en zelfs tot koningen. Meerderen hebben me geholpen voor het maken van deze stamboom. In het bijzonder denk ik aan twee kozens Adrien en Etienne Naessens. Hartelijk dank aan allen.

Mocht U bijkomende informatie hebben, laat me iets weten. U kunt me steeds bereiken via email: naessenschristiaan@gmail.com

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicatie van Christiaan NaessensGevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken


De toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!