genealogieonline

Genealogie Naessens, Kint, Versele, Gaytant

Foto van Christiaan Naessens

De publicatie Genealogie Naessens, Kint, Versele, Gaytant is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 10.344 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 527 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Ouders en recente voorouders waren rasechte Waregemnaren. De oorsprong van mijn familie Naessens is van Nieuwenhove bij Waregem, meer bepaald: de Spitaalstraat. Eén van de oudste vermeldingen van de Heerlijkheid van Sint-Jans (bezittingen van de Orde van Malta) dateert van 1370. De voorouders waren in eerste instantie landbouwers, daarna werden het thuiswevers, en later waren de meesten werkzaam in de bouw (metser, timmerman, elektrieker) Ook de voorouders langs mijn moeders zijde waren rasechte Waregemnaren: de familie KINT. Raar maar waar: onze opzoekingen brachten ons bij de adel, en zelfs tot koningen. Meerderen hebben me geholpen voor het maken van deze stamboom. In het bijzonder denk ik aan twee kozens Adrien en Etienne Naessens. Hartelijk dank aan allen.

Mocht U bijkomende informatie hebben, laat me iets weten. U kunt me steeds bereiken via email: naessenschristiaan@gmail.com


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicatie van Christiaan Naessens
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!