genealogyonline

Voorouders Monique en Jan Vis en aanverwante personen

Picture of Jan Vis

The publication Voorouders Monique en Jan Vis en aanverwante personen has been compiled by (contact the author). The data collection consists of 63,680 persons, data about 877 individuals have not been published to protect their privacy. More statistical information about the publication (like numbers and dispersion of genealogical events) can be found on the statistics page.


Kijkt U ook op mijn website: http://janenmonique.voorouders.net 

Voor vragen etc. kunt U rechtstreeks mailen: janvis@kpnmail.nl

In deze stamboom zijn de navolgende namen onderzocht Vis, Moelijker, Abraham, de Jonge, Jumelet, van den Berg, van den Houten, van de Zande, Ridderhof, Groot Tjooitink, Gerritsen en Saalmink.

Speciaal onderzochte namen: de Rijke 821, Jumelet 542, Volker 402, Scheurwater 376.

Bij een groot aantal personen zijn helaas geen aktes te vinden, echter zijn een hoop data via FamilySaerch gevonden.

Op deze site zijn de akte's indien gevonden ook aanwezig: huwelijken, behalve de geboorte en overlijdens aktes, die worden hier helaas niet getoond, deze kunt U vinden in de website http://janenmonique.voorouders.net. als ze nog niet te zien zijn en U ziet meer staan dan daar op klikken eventueel herhalen.

Patroniemen. Waar er twijfel bij mij over is voor een patroniem zijn ze wel opgevoerd. Maar als het zeker is dat het een patroniem is heb ik ze niet ingevoerd. In de opbouw van mijn boom vind ik het niet nodig de patroniemen te blijven hanteren, daar het een aanhaling is naar iemands vader of moeder 

  

Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Pasfoto
Linker fadeRechter fade


Index of surnames


Starting points in this publicationToday in the pastTry the service without any obligation

over 7000 genealogists
preceded you!