genealogieonline

Voorouders Monique en Jan Vis en aanverwante personen

Foto van Jan Vis

De publicatie Voorouders Monique en Jan Vis en aanverwante personen is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 67.928 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 869 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Kijkt U ook op mijn website: http://janenmonique.voorouders.net 

Voor vragen etc. kunt U rechtstreeks mailen: janvis@kpnmail.nl

In deze stamboom zijn de navolgende namen onderzocht Vis, Moelijker, Abraham, de Jonge, Jumelet, van den Berg, van den Houten, van de Zande, Ridderhof, Groot Tjooitink, Gerritsen en Saalmink.

Speciaal onderzochte namen: de Rijke 821, Jumelet 542, Volker 402, Scheurwater 376.

Bij een groot aantal personen zijn helaas geen aktes te vinden, echter zijn een hoop data via FamilySaerch gevonden.

Op deze site zijn de akte's indien gevonden ook aanwezig: huwelijken, behalve de geboorte en overlijdens aktes, die worden hier helaas niet getoond, deze kunt U vinden in de website http://janenmonique.voorouders.net. als ze nog niet te zien zijn en U ziet meer staan dan daar op klikken eventueel herhalen.

Patroniemen. Waar er twijfel bij mij over is voor een patroniem zijn ze wel opgevoerd. Maar als het zeker is dat het een patroniem is heb ik ze niet ingevoerd. In de opbouw van mijn boom vind ik het niet nodig de patroniemen te blijven hanteren, daar het een aanhaling is naar iemands vader of moeder. 

  


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!