genealogyonline

Stamboom Rijkeboer-Dikker

Picture of André Rijkeboer

The publication Stamboom Rijkeboer-Dikker has been compiled by (contact the author). The data collection consists of 73,766 persons. More statistical information about the publication (like numbers and dispersion of genealogical events) can be found on the statistics page. A list with used sources can be found on the sources page.


Inleiding

Ik ben in 2009 gestart met deze stamboom na het overlijden van mijn moeder. Bij het opruimen van het huis vond ik oude fotoboeken en documenten. Om meer inzicht te krijgen van de familiegeschiedenis ben ik gestart met het maken van een stamboom met behulp van MyHaritage Family tree Builder. Dit leek mooi, maar al gauw merkte ik dat via de Smart Matches foute informatie werd verkregen.

Daarom heb ik toen eerst een genealogie en paleografie cursus gevolgd.

Hierna ben ik overgestapt naar het programma GrensDataPro.

Na eerst zoveel als mogelijk de foute informatie verwijderd te hebben ben ik begonnen met het opbouwen van de stamboom. Eerst van mij en mijn vrouw naar de stamvaders / stammoeders en toen in omgekeerde richting. Hierbij heb ik alleen de ouders van de aangetrouwde familie opgenomen.

Bronnen

Voor het opzoeken van onze voorouder maak ik gebruik van WieWasWie aangevuld met diverse genologie website en van de Historical Record Collections — FamilySearch.org.

Daarnaast verkrijg ik ook informatie via zoek grafmonumenten, Graftombe.nl en findagrave.com en via reactie op mijn website.

Iedereen die mij gegevens heeft gegeven wil ik hiervoor hartelijk dankzeggen.

Betrouwbaarheid

Ik probeer zo veel mogelijk de informatie te controleren. Dit wil niet zeggen dat alle gegevens die ik op mijn website heb staan ook 100% betrouwbaar zijn. Diegene die de informatie van mijn website overneemt moet zelf controleren of de gegevens correct zijn.


Index of surnames


Starting points in this publicationToday in the past
Found online scans Scans zoeken

Found matches Aanknopingspunten tussen stambomen


Second World War victimsAccess to the content of the publication is restricted by the author.

If you are invited by the author, you can log in and see the private area.


This publication contains 8,031 images!


View the image gallery
Try the service without any obligation

more than 7,500 genealogists preceded you!


The login to the private area of this
publication is available only to those who
are invited by the author!


Cancel


Did you forget your password?