Stamboom Rijkeboer-Dikker

Foto van André Rijkeboer
De publicatie Stamboom Rijkeboer-Dikker is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 75.674 personen. Vanwege privacy zijn 5.662 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 29 april 2023.


Inleiding

Ik ben in 2009 gestart met deze stamboom na het overlijden van mijn moeder. Bij het opruimen van het huis vond ik oude fotoboeken en documenten. Om meer inzicht te krijgen van de familiegeschiedenis ben ik gestart met het maken van een stamboom met behulp van MyHaritage Family tree Builder. Dit leek mooi, maar al gauw merkte ik dat via de Smart Matches foute informatie werd verkregen.

Daarom heb ik toen eerst een genealogie en paleografie cursus gevolgd.

Hierna ben ik overgestapt naar het programma GrensDataPro.

Na eerst zoveel als mogelijk de foute informatie verwijderd te hebben ben ik begonnen met het opbouwen van de stamboom. Eerst van mij en mijn vrouw naar de stamvaders / stammoeders en toen in omgekeerde richting. Hierbij heb ik alleen de ouders van de aangetrouwde familie opgenomen.

Bronnen

Voor het opzoeken van onze voorouder maak ik gebruik van WieWasWie aangevuld met diverse genologie website en van de Historical Record Collections — FamilySearch.org.

Daarnaast verkrijg ik ook informatie via zoek grafmonumenten, Graftombe.nl en findagrave.com en via reactie op mijn website.

Iedereen die mij gegevens heeft gegeven wil ik hiervoor hartelijk dankzeggen.

Betrouwbaarheid

Ik probeer zo veel mogelijk de informatie te controleren. Dit wil niet zeggen dat alle gegevens die ik op mijn website heb staan ook 100% betrouwbaar zijn. Diegene die de informatie van mijn website overneemt moet zelf controleren of de gegevens correct zijn.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie GensDataPro gebruikersGensDataPro gebruikers

Publicaties van genealogen die gebruik maken van het stamboomprogramma GensDataPro.
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Deze publicatie bevat 17.421 afbeeldingen!


Bekijk de afbeeldingengalerij
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!