Aanbevelingen

Wat zeggen de gebruikers van Genealogie Online over deze website? Lees hier hun ervaringen!

Aanbevelingen 16 - 20 van 100

Het gebruik is simpel om te zoeken en om de stamboom te maken. De hoeveelheid gegevens die al beschikbaar zijn is fantastisch



Progbramma is duidelijk en informatief. Doet waarvoor het staat. Makkelijk in gegbruik.

Foto van de auteur  Hans van Ekelenburg Jr. is auteur van onder andere Stamboom Van Ekelenburg



Ik gebruik Genealogie-on-line, omdat ik mijn gegevens wil presenteren op een dusdanige manier dat andere genealogen daar gebruik van kunnen en willen maken. De ervaring met Genealogie-on-line is positief, niet meer en niet minder. Het resultaat van deze publicatie is dat ik tevreden ben met de beoogde presentatie; vooral het privacy-filter vind ik van hoge kwaliteit. De reacties van mijn publicatie op deze website is dat ik wekelijks vragen, opmerkingen en aanvullingen ontvang; het is niet altijd van een kwalitatief gehalte die men verwacht van een genealoog, maar met een correcte interactie ben ik altijd wel tevreden.



Publiceren op Genealogieonline betekent dat veel stamboomonderzoekers in Nederland en de rest van de wereld je publicatie gemakkelijk zullen vinden. Een GEDCOM uploaden is genoeg om gebruik te maken van alle fantastische functionaliteit van Genealogieonline. Iedereen kan een probeerabonnement aanmaken, overstappen naar 'n betaald abonnement met (nog) meer functionaliteit kan altijd nog.



If, like me, you have decided to finally start on your family tree and history I would seriously recommend this service. I have managed to add more information to my family with the help of using this service way more than I could have ever done myself. I also really like being able to compare certain persons in my family tree who also appear in someone else's tree, and possibly add new information or correct errors. You cannot lose with this service.





Probeer de service vrijblijvend

Uw stamboom online

meer dan 10 duizend genealogen
gingen u voor!


Hou me op de hoogte

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!