genealogieonline

Aanbevelingen

Wat zeggen de gebruikers van Genealogie Online over deze website? Lees hier hun ervaringen!

Aanbevelingen 16 - 20 van 90

give a lot more info than ancestryNiet gehinderd door professionele genealogiekennis begon ik in 1984 met eenvoudig stamboomonderzoeker voor Zeeuwse familienamen Looise, Melis, Jeanville en Cevaal meer speciaal de Gapingse takken. Op 01-05-2016 ben ik 87 geworden en het is me niet gegeven kleinkinderen en/of nageslacht te hebben Het is dus voor mij hoofdzakelijk "trugkieke" Daarom heb ik mijn onderzoeksresultaat op genealogieonline gezet, zodat anderen er evenveel plezier aan beleven als ik . . .Ik ben erg blij met Genealogie online, omdat ik via mijn publicatie al veel nieuwe informatie heb ontvangen. Via reacties van mensen die iemand herkennen in mijn publicatie en me vervolgens een mail sturen met aanvullende informatie. Maar ook door informatie die uit andere publicaties waarin overeenkomsten zijn gevonden. Het besluit om mijn stamboom hier te publiceren was een goed besluit.

Foto van de auteur  Marianne Koster is auteur van onder andere Genealogie Koster-RodenhuisNa enig aarzelen(moet je je gegevens die je hebt gevonden zomaar met iedereen delen, je hebt er veel tijd in gestoken om ze te vinden) heb ik ongeveer. anderhalf jaar geleden een premium abonnement op Genealogie Online genomen. Premium omdat je dan onbeperkt foto's, advertenties etc. kunt uploaden. Ik moet zeggen ik ben er meer dan tevreden over. Alles ziet er netjes en overzichtelijk uit. Ik heb dan weliswaar ook een overzicht in mijn eigen GensDataPro-programma maar zie in mijn Genealogie Online programma vaak nog dingen die beter kunnen of aangevuld kunnen worden. Leuk is dat er veel reacties (zelfs uit andere landen) komen van verre verwanten die aanvullingen of fotootjes hebben. Ook reacties van personen die graag over een en ander wat meer willen weten. Het uploaden van gegevens uit GensDataPro naar Genealogie Online gaat via de speciale knop in GensDataPro probleemloos. Nu (13-02-2016) 4.388 personen en 2559 afbeeldingen geüpload. Daarnaast zijn er nog vele nuttige extra functies te gebruiken om gegevens over uw voorouders te vinden. Kortom ik kan Genealogie Online van harte aanbevelen. Mocht u nog twijfels hebben zou ik zeggen: Probeer het gewoon een tijdje. Ik weet vrijwel zeker dat dat tijdje vrijwel zeker langere tijd zal worden.

Foto van de auteur  Jan van Bommel is auteur van onder andere Genealogie Van Bommel-Van EssenMijn onderzoek is vooral gericht op de familie-naam Top en de familieleden daar direct omheen zoals Nobach uit de provincie Groningen (Westerkwartier), Moerman, Dusink, Beers en Bax. Zo goed als alle gegevens komen uit Archieven en andere berichten van Familie. Graag kom ik in contact met mensen die raakvlakken hebben met mijn gegevens. Op een goede samenwerking. Met vriendelijke groet. Jon Top

Foto van de auteur  J.J.Top is auteur van onder andere Stamboom Familie Top

Probeer de service vrijblijvend

Uw stamboom online

meer dan 7.500 genealogen
gingen u voor!


Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!