Aanbevelingen

Wat zeggen de gebruikers van Genealogie Online over deze website? Lees hier hun ervaringen!

Aanbevelingen 6 - 10 van 99

Genealogie Online is mijn publicatiepagina. Ik ben het gaan gebruiken omdat ik voornamelijk mijn vrouwelijke voorouders wilde uitzoeken. We hadden al boeken over de familie van vaderskant, van opa's kant en van oma's kant. Ik maak mijn stamboom met Aldfaer. Ik krijg veel aanvullingen aangeboden, maar het is niet zo dat ik alles weet van de genoemde mensen omdat mensen mij ook wel eens vragen of ik iets over hun familie wil uitzoeken. Voorlopig houdt het op als ik het niet online kan vinden. Ooit wil ik wel eens verder zoeken in kerkboeken. Wel ben ik in een boek tegengekomen dat er een voorouder van mij nogal vroeg was overleden, in tegenstelling tot wat ik dacht, omdat zij (de vrouw van Frans Naerebout) haar kinderen heeft groot gebracht. De schijfster meldde dat ze in een kerkboek de juiste overlijdensdatum (maand en jaar) had gevonden. Ik ga er maar vanuit dat dat klopt. Ik kan deze site zeker aanbevelen, je zult zeker leuke connecties tegenkomen, ook met bekende mensen. Het is allemaal duidelijk en goed te vinden.Mooi online platform voor het publiek maken van je stamboom onderzoek. Door je publicatie krijg je veel reacties van nazaten die je vaak voorzien van nieuwe gegevens, of correcties. En de reacties komen van over de hele wereld. De mensen komen bij hun zoektocht naar hun voorouders vaak terecht bij GenealogieOnline. Het is eenvoudig bij te houden, en de maandelijkse aanknopingspunten voorzien je ook weer van nieuwe gegevens. Tevens wordt je upload gecontroleerd op fouten, waarvan je een verslag krijgt zodat je deze kunt corrigeren. In het kort, zeer aan te bevelen om te gaan gebruiken.

Foto van de auteur  Robin de Heij is auteur van onder andere Stambomen (van) Blokland(er)https://www.genealogieonline.nl/stambomen-van-johan-scholte/ Genealogieonlinie is voor de mooiste en gemakkelijkste stamboomwebsite met vele optie en info. Het allermooiste vind id reacties ¨from all over the world¨ er is maar één nadeel, het is verslavend, ik kom gewoon tijd tekort!Vanaf het gebruik van Genealogie on line heb ik veel gemak en plezier beleeft met het gebruik. Ik maak bijna dagelijks gebruik van deze site, en heb ook mijn gedcom bestand hier geplaatst. Ik krijg vaak reacties vanuit de hele wereld om verzoeken of aanvullingen. Dus een uitstekende keuze.

Foto van de auteur  Harry Stolk is auteur van onder andere Stamboom StolkMet Genealogie Online kan ik samen met familieleden werken aan de stamboom. Het is ook makkelijk om je stamboom te uploaden en daarmee ook een backup te hebben van al je gegevens. Tevens helpt Genealogie Online je met het vergelijken van je gegevens met dezelfde gegevens uit andere stambomen, waardoor je je gegevens kunt checken, en aan nieuwe gegevens kunt komen. Ook op andere wijzen kan met Genealogie Online gecheckt worden in hoeverre je stamboomgegevens correct zijn. Door het publiceren van de stamboom op Genealogie Online krijg ik regelmatig reacties van familie en instanties over informatie en aanvullingen.

Foto van de auteur  Ronald Jan Boerkoel is auteur van onder andere Familiestamboom Boerkoel

Probeer de service vrijblijvend

Uw stamboom online

meer dan 10 duizend genealogen
gingen u voor!


Hou me op de hoogte

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!