Aanbevelingen

Wat zeggen de gebruikers van Genealogie Online over deze website? Lees hier hun ervaringen!

Aanbevelingen 11 - 15 van 100

Met Genealogie Online kan ik samen met familieleden werken aan de stamboom. Het is ook makkelijk om je stamboom te uploaden en daarmee ook een backup te hebben van al je gegevens. Tevens helpt Genealogie Online je met het vergelijken van je gegevens met dezelfde gegevens uit andere stambomen, waardoor je je gegevens kunt checken, en aan nieuwe gegevens kunt komen. Ook op andere wijzen kan met Genealogie Online gecheckt worden in hoeverre je stamboomgegevens correct zijn. Door het publiceren van de stamboom op Genealogie Online krijg ik regelmatig reacties van familie en instanties over informatie en aanvullingen.

Foto van de auteur  Ronald Jan Boerkoel is auteur van onder andere Familiestamboom Boerkoel



Ik gebruik al jaren Genealogie Online. Ik ervaar hoe snel mijn gegevens correct en prettig leesbaar op de site wordt weergegeven. Mijn publicatie wordt door menigeen bezocht en gewaardeerd. Ontvang regelmatig positieve reacties, vragen en aanvullingen van de bezoekers op de site Genealogie Online.

Foto van de auteur  A.G. (Tonny) Eijssink is auteur van onder andere Stamboom Eijssink



Ik gebruik Genealogie Online om verschillende reden. Het is een backup mogelijkheid, je krijgt meldingen om te controleren of je data klopt, ik deel mijn stamboom omdat ik ook gebruik maak van de onderzoeken van anderen (belangrijkste reden). En af en toe gooi ik een vraag in het forum. Betrouwbare website. Ik ben er tevreden mee.

Foto van de auteur  Ben Knoop is auteur van onder andere Stamboom Knoop



Genealogie Martens is nu al vele jaren actief in deze applicatie naar mijn tevredenheid. Heeft u u aanvullingen dan ontvang ik daarover graag uw bericht. Dat geldt ook als u namen als privacy wilt vermelden, opdat ik uw wens kan aanpassen. groet - René -

Foto van de auteur  Rene A.M. Martens is auteur van onder andere Genealogie Martens



IK ben zeer tevreden met GenealogieOnline, via een simpele link kan ik alle Familieleden een inzicht geven in mijn en hun Stamboom, een voor andere Genealogen is het makkelijk om de gegevens die ik verzameld en gevonden heb over te nemen.

Foto van de auteur  H.L. Smeets is auteur van onder andere Stamboom Smeets/Berendsen





Probeer de service vrijblijvend

Uw stamboom online

meer dan 10 duizend genealogen
gingen u voor!


Hou me op de hoogte

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!