Aanbevelingen

Wat zeggen de gebruikers van Genealogie Online over deze website? Lees hier hun ervaringen!

Aanbevelingen 11 - 15 van 96

IK ben zeer tevreden met GenealogieOnline, via een simpele link kan ik alle Familieleden een inzicht geven in mijn en hun Stamboom, een voor andere Genealogen is het makkelijk om de gegevens die ik verzameld en gevonden heb over te nemen.

Foto van de auteur  H.L. Smeets is auteur van onder andere Stamboom Smeets/BerendsenHet gebruik is simpel om te zoeken en om de stamboom te maken. De hoeveelheid gegevens die al beschikbaar zijn is fantastischProgbramma is duidelijk en informatief. Doet waarvoor het staat. Makkelijk in gegbruik.

Foto van de auteur  Hans van Ekelenburg Jr. is auteur van onder andere Stamboom Van EkelenburgIk gebruik Genealogie-on-line, omdat ik mijn gegevens wil presenteren op een dusdanige manier dat andere genealogen daar gebruik van kunnen en willen maken. De ervaring met Genealogie-on-line is positief, niet meer en niet minder. Het resultaat van deze publicatie is dat ik tevreden ben met de beoogde presentatie; vooral het privacy-filter vind ik van hoge kwaliteit. De reacties van mijn publicatie op deze website is dat ik wekelijks vragen, opmerkingen en aanvullingen ontvang; het is niet altijd van een kwalitatief gehalte die men verwacht van een genealoog, maar met een correcte interactie ben ik altijd wel tevreden.Publiceren op Genealogieonline betekent dat veel stamboomonderzoekers in Nederland en de rest van de wereld je publicatie gemakkelijk zullen vinden. Een GEDCOM uploaden is genoeg om gebruik te maken van alle fantastische functionaliteit van Genealogieonline. Iedereen kan een probeerabonnement aanmaken, overstappen naar 'n betaald abonnement met (nog) meer functionaliteit kan altijd nog.

Probeer de service vrijblijvend

Uw stamboom online

meer dan 10 duizend genealogen
gingen u voor!


Hou me op de hoogte

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!