Stamboom Eijssink

Foto van A.G. Eijssink
De publicatie Stamboom Eijssink is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 8.589 personen. Vanwege privacy zijn 2.952 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 22 maart 2024.


Het betreft de families Eijssink - Hofman en de families Hannink-Loohuis. De gezinnen Eijssink, Hannink en Loohuis komen uit Twente. De familie Hofman uit de omgeving Nijmegen. Graag houd ik mij aanbevolen als u in bezit bent van bidprentjes om te scannen en/of voor mijn archief.  

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.




Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden





Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!