Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 71:

Cornelis Peper is geboren op 17 januari 1893 te Heerhugowaard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Heerhugowaard » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Laurens Adriaanse is geboren op 18 december 1893 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Marijtje Paarlberg is geboren op 8 maart 1894 te Noord-Scharwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Noord-Scharwoude » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Albert de Boer is geboren op 22 april 1896 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Bernardus Theodorus Hoogenbosch is geboren op 14 januari 1897 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hillegonda Oolbekkink is geboren op 21 maart 1898 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gerard Willem Bakker is geboren op 30 maart 1898 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Philip Dieffenbach is geboren op 12 juni 1899 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Joseph Petrus van Berkum is geboren op 24 maart 1900 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Petrus Paulus van Berkum is geboren op 17 december 1901 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.