Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 39.994:

Trientien (Muller) Mulder is geboren op 9 mei 1811 te Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anneke Geerts Groeneveld is geboren op 12 mei 1811 te Zuidbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidbroek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Rudolphus Stephanus Wolbers en Maria Geina (geboren Sibum) Kattman zijn getrouwd op 22 mei 1811 in Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Maria Jans Vriese is geboren op 24 mei 1811 te Scheemda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Scheemda » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harmke Tjapkes Broekema is geboren op 27 mei 1811 te Zuidbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidbroek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Rense Hindriks Kalk is geboren op 28 mei 1811 te Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Helena (Elena) Geerts Bruintjes is geboren op 3 juni 1811 te Termunten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Termunten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Jakobs (Plattje) Platje is overleden op 6 juni 1811 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Harmina Bartelds Nipperus is geboren op 14 juni 1811 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Annechien Hendriks Bok is geboren op 15 juni 1811 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.